Kim van den Dobbelsteen

Releaze staat voor het loslaten van. Het loslaten van de spanning die jij in je lichaam voelt. Dit kan lichamelijke spanning zijn, maar ook geestelijk. Om deze ontspanning te kunnen ervaren, geef ik hiervoor massages. De massages die hierbij passen zijn sportmassages en ontspanningsmassages.

Het is mogelijk om bij mij zowel de sport,- als ontspanningsmassage te boeken. Wanneer je een afspraak hebt gemaakt voor een massage, zullen we eerst samen een korte intakegesprek voeren om te kijken welke massage het beste bij je past. Vervolgens zal ik de gewenste massage uitvoeren.

Bij de sportmassage zorg ik voor een betere doorbloeding van de spieren en dat de spanning op de spieren verminderd wordt. De ontspanningsmassage is bedoeld voor mensen die echt op zoek zijn naar ontspanning, bijvoorbeeld door de stress die je ervaart in het dagelijks leven. Ten slotte is het ook nog mogelijk om een hete olie massage (lomi lomi massage) te boeken. Dit is een diepgaande onstspannende massage, waarbij je helemaal tot rust komt.

Wil jij een van deze ontspannende massages ervaren? Dan is het mogelijk om via het onderstaande telefoonnummer contact op te nemen om een massage te boeken. Voor meer informatie of vragen is het ook mogelijk om contact op te nemen via kimvandendobbelsteen@gmail.com